top of page

сб, 10.12

|

Галерия „Арсенал на изкуството“

Импро театър „КАКТО ВИ ХАРЕСВА“

В импровизираният театър актьорите са длъжни да дадат най-доброто от себе си в среда, в която публиката задава обстоятелствата като време, място на действието и персонажи. Дали това, което се случва на сцената ще се хареса на зрителите, има само един начин да разберем...

Регистрацията е затворена
Вижте други събития
Импро театър „КАКТО ВИ ХАРЕСВА“
Импро театър „КАКТО ВИ ХАРЕСВА“

Кога и къде

10.12.2022 г., 19:30 ч.

Галерия „Арсенал на изкуството“, ул. „Магура“ 4, Пловдив, България

За събитието

Импровизираният театър се доближава максимално до живота, главно заради факта, че всеки от участниците в него е длъжен да даде най-доброто от себе си в среда, в която външен фактор определя основните му действия. Публиката задава време, място на действието и персонажи, като актьорите трябва да останат последователни и логични, въпреки всичко. Дали това, което се случва на сцената ще се хареса на зрителите? Всяка импровизация е застрашена от провал във всеки един момент от реализирането й. Точно това е най-увлекателното в тези спектакли.

„КАКТО ВИ ХАРЕСВА“ е група за импровизационен театър, създадена през 2018 година, благодарение на амбицията както на Васил Бовянски, Живко Джуранов, Тони Карабашев и Ивайло Рогозинов от ХаХаХа Импро Театър, така и на професионалните актьори, които за първи път се сблъскват с тази тъмна материя.

Тъмната материя и видимата такава се сблъскват и имплодират, създавайки един от най-вълнуващите творчески колективи за 2018 година. Днес „Както Ви Харесва“ продължава да се развива и да завладява сърцата на зрители от цялата страна.

„...Животът не е пиеса, животът е импровизация.“ – Джон Ървинг

„КАКТО ВИ ХАРЕСВА“ са:

Светослав Тихолов. Роден в София, завършва Актьорско майсторство за куклен театър в НАТФИЗ през 2014 г. в класа на проф. Румен Рачев, играе в куклени, импровизационни и прави опити за драматични роли.

Марио Топалов е на 27 годишна възраст от град София. Завършил е 18 СОУ ,,Уилиям Гладстоун“ с японски език и актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ в класа на професор Ивайло Христов. Завършвам 2017 г. и от  тогава съм на независима практика. Част съм от импро група ,, Както Ви Харесва ".

Кристиян Топов е на 26 години. Завършил е актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ при професор А. Атанасов. Част от трупите на Хахаха ИмПро от 2019 година.

Стефан Додуров завършва актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 2013 г. в класа на проф. Пламен Марков. Работил е в Драматичен Театър „Стоян Бъчваров“, Сатиричен Театър „Алеко Константинов“, Народен Театър „Иван Вазов“, Театър „Азарян“, Театър София. Забърква се с ХаХаХа Импро Театър през 2018 г. Тогава се създава и „Както Ви Харесва“.

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд “Култура” по програма “Едногодишен грант ‘21”.

Билети

  • Посетител

    Този билет Ви дава достъп до събитието. Можете да представите само дигиталната версия на билета, без да го принтирате.

    0,00 лв.
    Продажбата приключи

Общо

0,00 лв.

Споделете това събитие

bottom of page